top of page

De visgraat vloer

Visgraat is een soort parketvloer en heeft wortels die eeuwen teruggaan. Duidelijk te herkennen aan een opstelling van rechthoeken, zo genoemd naar een ingebeelde gelijkenis met de botten van een vis, zoals een haring. Echt geïnspireerd door de natuur, zal het klassieke visgraatpatroon zeker een statement maken wanneer het wordt gelegd.

8e30825e-1026-4efa-b440-08ff8ada391f.JPG

Alles over de
visgraat vloer

Waar je visgraat vloeren voorheen vooral in oudere huizen zag, is het nu een populaire vloer die goed combineert met moderne en industriële woonstijlen.

8e30825e-1026-4efa-b440-08ff8ada391f.JPG
Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-B

vloer van 2022

Natuurlijke tinten en materialen visgraat vloer zorgen voor rust en een ontspannen sfeer in huis, iets waar we vandaag de dag steeds meer behoefte aan hebben.

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Bies-en-band-4-692x1024.jpg

Visgraat PVC

Pvc vloeren zijn steeds meer in trek. Logisch als we kijken naar de voordelen. Makkelijk in de onderhoud. Enorm flexibel en daardoor makkelijk om mee te werken en last but not least oersterk en krasvast.

9351633347_10_1.jpg

Visgraat Laminaat

Liever toch een laminaatvloer? Ook deze is eenvoudig te leggen in een visgraatpatroon. Vaak is deze variant voordeliger als de een pvc vloer. Dus voor wie zich te houden heeft aan een budget is een visgraatvloer van laminaat een prima keuze

Vivian-beige-eiken-b_edited.jpg

Visgraat Hout

De oudste en meest luxe variant van de visgraat (herringbone) vloeren is degene van hout. De prachtige natuurlijke materiaal is oersterk en zorgt voor een rustieke uitstraling. Van oudsher hadden mensen van adel houten vloeren in een visgraatpatroon om te laten zien dat zij vermogend waren.

6b9c1d2e-69c1-4656-8c30-b8e8fef07deb.JPG

Aanleggen

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van laminaat, PVC, vinyl, tapijt en in het uitvoeren van traprenovaties. Met jaren lange ervaring is onze missie om een onvergetelijke beleving en resultaat achter te laten. 

EIKEN-TRAPSTOFFERING-BIJ-DE-WOONZAKEN-IN-HEEMSKERK-copy_edited.jpg

ONZE ANDERE DIENSTEN

Hum Tapijt, al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam!

Door al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij op alle gebieden van wooninrichting thuis! 

Koffie met koekje

BAKKIE KOFFIE

Zwart, met melk of suiker? Wij zijn een eigentijds bedrijf met ouderwetse service. Hier staat de koffie altijd klaar en helpen onze vloerenspecialisten u graag met vakkundig advies over uw nieuwe vloer

slide-pvc.jpg
Hum tapijt

Rotterdam

Molenlaan 355

3055 XJ, Rotterdam

Tel: 085 060 9999

info@hum-tapijt.nl

NEEM CONTACT OP

Wij hebben uw bericht ontvangen!

bottom of page