top of page
De_Schipper_exterieur1_LR.jpg
3d-visualisatie-woningbouw-de-schipper-spijkenisse-04.jpg
Loods Borneo

De ongekend ruime town houses aan Loods Borneo met vier of vijf woonlagen variëren tussen de 183 tot maar liefst 213 m². Met ruimte genoeg voor een vide en/of een dakterras. 

Elke woning heeft een eigen voor- en achtertuin. Speciaal ontworpen ‘Maasramen’ bieden onverwacht zicht op het water.

Bekijk diensten
Schipper - De Haven Spijkenisse

Metropoolregio Rotterdam is met recht een van de meest avontuurlijke gebieden van ons land. Geen enkele regio heeft zoveel moois te bieden op een paar vierkante kilometer: grootstedelijke dynamiek én natuurlijke rust, volop werk gelegenheid en bedrijvigheid, eindeloze stranden en álle denkbare faciliteiten. 

De ligging van het gebied is ideaal: als poort naar Europa is de regio perfect te bereiken vanuit binnen- en buitenland.

Middenin de metropoolregio, in de gemeente Nissewaard, ligt De Haven: een nieuwe wijk vol knusse buurten, omgeven door water en veel voorzieningen. 

In deze wijk ontwikkelt Ballast Nedam Development het deelplan “Schipper”: 31 royale kadewoningen en 26 appartementen met een eigen parkeerplaats.

En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om nagenoeg voor de eigen deur een ligplaats te kopen.

Bekijk diensten
de_schipper_vogelvlucht_lr.jpg
Schipper_-_De_Haven_Spijkenisse_-_kadewoningen_en_appartementen_2_1_l.jpg
Reeds een nieuwbouwwoning gekocht?
Hum Tapijt biedt al jaren vloeren op maat, voor alle nieuwbouwprojecten!
Contact opnemen
bottom of page