top of page
Residence van Oranje.jpg
RVO10.png
Loods Borneo

De ongekend ruime town houses aan Loods Borneo met vier of vijf woonlagen variëren tussen de 183 tot maar liefst 213 m². Met ruimte genoeg voor een vide en/of een dakterras. 

Elke woning heeft een eigen voor- en achtertuin. Speciaal ontworpen ‘Maasramen’ bieden onverwacht zicht op het water.

Bekijk diensten
Residence Van Oranje

Geniet van het beste van twee werelden! Wonen in een van de residentiële appartementsgebouwen in combinatie met de ultieme luxe van het internationale vijfsterren Hotel van Oranje. 

U ervaart een spectaculair uitzicht op het strand, de Noordzee, de ongerepte duinen en op het charmante dorp ‘Kuuroord Noordwijk’.

Voor de medewerkers van Hotel van Oranje staat altijd een ding voorop: het welzijn van de gasten. Alles is erop gericht om het verblijf comfortabel, zorgeloos en onvergetelijk te maken. 

Van diezelfde toewijding en superieure service kunnen ook de bewoners van Residence van Oranje elke dag genieten. Een exclusief privilege, dat het leven hier een geheel nieuwe, extra dimensie geeft. 

We noemden al de fantastische wellness-faciliteiten, de veiligheid, de bubble van luxe en comfort en het speciale gevoel dat wij onze gasten willen geven, namelijk dat wij er voor hen zijn.

Bekijk diensten
RVO.png
Schermafbeelding 2022-12-20 om 11.57.16.png
Reeds een nieuwbouwwoning gekocht?
Hum Tapijt biedt al jaren vloeren op maat, voor alle nieuwbouwprojecten!
Contact opnemen
bottom of page