Laminaat vloeren

Ook deze jarenlange marktleider is niet weg te denken, na de opkomst van pvc is laminaat ver doorontwikkeld en ook dat is nog een veelgekozen product.

Offerte aanvragen
Laminaat_edited.jpg
 
PVC_edited.jpg
PVC vloeren

Pvc is een materiaal wat zich blijft ontwikkelen en wij ontwikkelen mee! Onderhoudsvriendelijk en het beste gebruiksgemak! Ook weer in diversen patronen!

Offerte aanvragen
 
Visgraat vloeren

Visgraat is een soort parketvloer en heeft wortels die eeuwen teruggaan. Duidelijk te herkennen aan een opstelling van rechthoeken, zo genoemd naar een ingebeelde gelijkenis met de botten van een vis, zoals een haring. Echt geïnspireerd door de natuur.

Offerte aanvragen
Visgraat_edited.jpg
 
Parket.JPG
Parket vloeren

Onze specialiteit! Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van parket en gaan graag verder waar de ander stopt, dit maakt onze vloeren Uniek!

Offerte aanvragen
 
Patroon vloeren

Naast ons kunde in parket, zijn wij ook gespecialiseerd in patroon vloeren, in zowel parket als andere materialen!
Met de juiste aandacht geeft dit een ongelooflijk mooi effect!

Offerte aanvragen
Patroon vloer 2_edited.png
 
Traprenovatie_edited.jpg
Trap renovatie

De traprenovatie is het middel om je woning van boven naar beneden een geheel te maken, een luxe mooie en onderhouds-vriendelijke oplossing voor het realiseren van een droomtrap, zowel eiken, pvc en laminaat zijn zeer populair!

Offerte aanvragen
 
Traploper stoffering

Tapijt of een loper? Mooie zachte pool of toch het klassieke Sisal? Het kan allemaal, door zijn prijs en uitstraling zijn de trapstofferingen altijd al een populair product geweest, met alle nieuwe innovaties op de markt, zijn deze niet meer weg te denken!

Offerte aanvragen
Trapstoffering_edited.jpg
 
Schermafbeelding 2022-11-16 om 13.36_edited.png
Tapijt kleden

Tapijt geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Tapijt is zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Bij ons hebben we tapijt in allerlei verschillende soorten materialen en kleuren, kom snel langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken.

Offerte aanvragen
 
Karpet kleden

Van een hoogpolig vloerkleed tot een vintage vloerkleed, Uniek Wonen heeft Volop keus in materiaal, kleur, vorm en grootte van je karpet.

Offerte aanvragen
Karpet_edited.png
 
Schuren Olien_edited.png
Schuren & oliën

Misschien bent u eens toe aan iets nieuws of uw parket is beschadigd en u wil weten wat de mogelijkheden zijn. Voordat er een hele nieuwe vloer gelegd moet worden, zijn er gelukkig ook andere opties die een stuk minder kosten intensief zijn. Door uw parketvloer te laten schuren kunt u krassen en vlekken weg krijgen. Maar ook eventuele ongelijkheden kunnen wij weer vlak schuren. ​

Offerte aanvragen