top of page
De visgraat vloer

Visgraat is een klassiek parketvloerpatroon met een rijke geschiedenis die eeuwen teruggaat. Het patroon, dat zijn naam dankt aan de gelijkenis met de botten van een vis, wordt gekenmerkt door een rechthoekige opstelling. Geïnspireerd door de natuur, maakt het tijdloze visgraatpatroon zeker een statement in elke ruimte waar het wordt gelegd.

Hoewel visgraatvloeren voorheen vooral te vinden waren in oudere huizen, zijn ze tegenwoordig enorm populair en passen ze perfect bij moderne en industriële woonstijlen.

c0b1c1ce-a61b-4c29-aae8-1f7c2a5d7946.JPG
61ee058b-39e8-42b5-99eb-ae91e201381d 2.JPG
Kleur en materiaal

Visgraatvloeren zijn ontzettend in trek! Ze geven een ruimte net dat beetje extra. Met een breed scala aan prachtige kleuren om uit te kiezen en het elegante herringbone patroon wordt uw vloer een echte blikvanger. We adviseren u graag over kleur- en materiaalkeuzes, en kunnen zelfs een staaltje meegeven.

Met natuurlijke tinten en materialen zorgt een visgraatvloer voor rust en een ontspannen sfeer in huis, iets waar we tegenwoordig steeds meer behoefte aan hebben.

Visgraat laminaat

Als je toch liever voor laminaat gaat? Vaak is dit een meer budgetvriendelijke optie in vergelijking met een PVC-vloer. Dus voor wie rekening moet houden met een budget, kan een visgraat-laminaatvloer een uitstekende keuze zijn.

Visgraat PVC

PVC-vloeren winnen aan populariteit. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en bieden een hoge mate van flexibiliteit, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn. Ze zijn extreem duurzaam en krasbestendig, met een prachtige uitstraling.

Visgraat laminaat
PVC visgraat
Trends 2024
Offerte
aanvragen
Neem uw offerte
mee en krijg de
laagste prijsgarantie!

Wij doen ons best dezelfde werkdag nog contact met u op te nemen! U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via: 085 060 9999

bottom of page