top of page
IMG_1199.HEIC
Service&onderhoud

Service en Onderhoud - Uw Vloeren in Topconditie

Bij Hum Tapijt staan we bekend om onze persoonlijke service, en dit is waarin wij het verschil maken binnen de branche. Service en onderhoud zijn voor ons van groot belang om ervoor te zorgen dat uw vloeren en trappen altijd in optimale staat verkeren en wij de garantie kunnen blijven garanderen.

 

Laminaat en PVC

Voor laminaat en PVC is het essentieel om een goede laminaat/pvc reiniger te gebruiken. Normale schoonmaakmiddelen bevatten vaak vetten die een laagje achterlaten na het dweilen, wat ervoor zorgt dat de vloer gaat glimmen. Laminaat/pvc reinigers op basis van alcohol verdampen daarentegen, waardoor uw vloer mooi blijft zonder glans vorming.

 

Parket

Bij eiken parket is het onderhoud iets gecompliceerder, gezien eiken een levend materiaal is. Een goede luchtvochtigheid in de woning (tussen 55% en 65%) is van belang. Dit kan worden geregeld met een bevochtiger om problemen zoals vochtophoping of uitdroging van de vloer te voorkomen. Het is belangrijk om regelmatig te dweilen met een goede onderhoudszeep, die voeding biedt aan het hout. Een halfjaarlijkse of jaarlijkse onderhoudsolie behandeling helpt om de vloer zijn diepe kleur terug te geven.

 

Houten Vloeren - Schuren en Oliën

Voor houten vloeren bieden we ook een grondige schuur- en oliebehandeling aan. Hiermee maken we de vloer helemaal kaal en voorzien we deze van een nieuwe, frisse oliebehandeling. Dit proces geeft uw vloer een volledige make-over en kost €40,- per vierkante meter.

 

Tapijt

Voor tapijt is stofzuigen de sleutel tot behoud. Regelmatig stofzuigen zorgt ervoor dat de pool van het tapijt mooi omhoog blijft komen, met herhaling als goede gewoonte. Tapijt is niet slecht voor allergische mensen, zolang het goed schoon wordt gehouden. Onze klanten ervaren geen problemen als het tapijt goed wordt onderhouden.

 

Schoonloopmatten

Het onderhoud begint met een goede schoonloopmat. Onze proclean mat in kleur 04 antraciet is een populaire keuze. Deze mat borstelt en droogt uw schoenen, waardoor krassen en slijtage op de vloer worden voorkomen. Met een rubberen rug kan deze mat meer dan 3 kilo water en vuil vasthouden, zonder door te lekken. Voor de beste resultaten adviseren we om 10 cm overmaat te nemen en te zorgen voor een goede afwerking naar de vloer toe.

 

Bij Hum Tapijt streven we naar de hoogste service en kwaliteit in het onderhoud van uw vloeren. Laat ons uw vloeren in topconditie houden, zodat u kunt genieten van een prachtig interieur voor vele jaren!

bottom of page