top of page
001177-de-haven-van-oud-beijerland.1920x0.jpg
Herstel & vernieuw
001177-de-haven-van-oud-beijerland.1920x0.jpg

Welkom bij Hum Tapijt, uw expert in het schuren, oliën, lakken en het herstellen van parketvloeren. Of uw parketvloer beschadigd is door intensief gebruik of gewoon een opknapbeurt nodig heeft, wij bieden een professionele service.. Bij Hum Tapijt hebben we voor iedereen een oplossing om uw parketvloer weer in volle glorie te herstellen.

 

Parketvloer Schuren - Een Nieuwe Start voor uw Vloer

Is uw parketvloer versleten, bekrast of beschadigd? Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw parketvloer te schuren, waardoor de oude afwerking en onvolkomenheden worden verwijderd. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige schuurapparatuur brengen we uw parketvloer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Het schuren van uw parket zorgt voor een egale ondergrond, klaar om te worden vernieuwd met een frisse afwerking.

 

Parketvloer Lakken - Bescherming en Mat

Na het schuren van uw parketvloer is het tijd voor een nieuwe afwerking. Bij Hum Tapijt bieden we professionele lakken aan om uw parketvloer te beschermen tegen slijtage en dagelijks gebruik. Met onze hoogwaardige parketlakken krijgt uw vloer een duurzame en matte afwerking die lang meegaat en uw parketvloer beschermt tegen krassen en vlekken. Laat uw parketvloer weer stralen met een prachtige lakafwerking die past bij uw persoonlijke stijl.

 

Natuurlijke Pracht - Uw Vloer Oliën bij Hum Tapijt

Bij Hum Tapijt bieden we niet alleen professionele lakken aan voor uw parketvloer, maar ook hoogwaardige oliën om een natuurlijke pracht aan uw vloer toe te voegen. Oliën is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een warme en natuurlijke uitstraling voor hun parketvloer. Met onze expertise in het oliën van vloeren, kunnen we uw parketvloer een diepe, rijke kleur geven en tegelijkertijd beschermen tegen dagelijkse slijtage.

 

Parketvloer Herstellen - Een Nieuwe Levensduur

Beschadigingen aan uw parketvloer kunnen een doorn in het oog zijn. Maar geen zorgen, Hum Tapijt is hier om uw parketvloer te herstellen en een nieuwe levensduur te geven. Onze specialisten zijn bedreven in het repareren van beschadigde parketvloeren, het vervangen van beschadigde delen en het naadloos integreren van nieuwe planken. Met onze aandacht voor detail en vakmanschap ziet uw parketvloer er weer als nieuw uit, klaar om te schitteren in uw interieur.

 

Professionele Service voor Iedereen

Bij Hum Tapijt geloven we in kwaliteit en klantgerichte service voor al onze klanten. Of u nu een particulier bent of een zakelijke klant, wij bieden een professionele aanpak die aan al uw verwachtingen voldoet. Onze ervaren team staat klaar om uw parketvloer te herstellen, schuren, olieen of lakken met precisie en vakmanschap. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Hum Tapijt uw parketvloer weer als nieuw kan maken!

bottom of page