top of page
Hongaarse punt eiken grijs bruin
Parket
66b4454f-55e2-45e1-955a-ae67d7ccd838.JPG

Bij Hum Tapijt zijn we gepassioneerd door het creëren van vloeren die niet alleen een verbluffende esthetiek bieden, maar ook een weerspiegeling zijn van uw unieke stijl en persoonlijkheid. Met trots presenteren we onze uitgebreide collectie parketvloeren, een tijdloze keuze voor verfijnde interieurs. Onze eigen parketteurs, die garant staan voor vakmanschap en persoonlijk contact, zorgen ervoor dat uw parketvloer met precisie wordt geplaatst, voor het beste resultaat dat lang meegaat.

Bij Hum Tapijt geloven we in het realiseren van uw dromen. Daarom zijn al onze parketvloeren op maat gemaakt. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om uw vloer helemaal naar wens samen te stellen. Kies het gewenste patroon, het formaat van de planken, de kleur en de extra behandelingen om een unieke vloer te creëren die perfect aansluit bij uw visie.


Europees Gekeurd Eikenhout - Een Duurzame Keuze:

Bij Hum Tapijt staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Naast hun prachtige uiterlijk, zijn onze parketvloeren ook duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Met onze eigen parketteurs in dienst, kunnen we garanderen dat uw parketvloer met de grootste zorg wordt geïnstalleerd voor langdurig gebruik. Daarom werken we alleen met Europees gekeurd eikenhout, een verantwoorde keuze die het milieu respecteert en zorgt voor een vloer van de hoogste kwaliteit.

Tijdloos, van klassiek tot modern - Patroonvloeren:
Wilt u een vleugje elegantie toevoegen aan uw ruimte? Onze visgraat, hongaarse punt en overige patroonvloeren zijn een uitstekende keuze. Met hun elegante en verfijnde ontwerpen, bieden deze patronen een klassieke en tijdloze uitstraling die uw interieur naar een hoger niveau brengt.

Personalisatie tot in de Details - Extra Behandelingen:

Maak uw parketvloer nog specialer met onze extra behandelingen. Kies voor roken, borstelen, hand geschrapen, trommelen of kant verouderen om uw vloer een unieke en authentieke uitstraling te geven. Daarnaast bieden we ook de optie om uw vloer te oliën of te lakken, zodat deze perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.

 

Bent u klaar om uw interieur te verrijken met een prachtige parketvloer die volledig aan uw wensen voldoet? Bezoek onze showroom en ervaar de allure van onze op maat gemaakte parketvloeren. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze en om uw visie om te zetten in een werkelijkheid - een unieke vloer die uw huis transformeert tot een thuis.

bottom of page