top of page
Visgraat pvc light brown
PVC
PVC visgraat licht eiken met band en bies

Bij Hum Tapijt begrijpen we dat uw vloer de basis vormt van uw interieur en levensstijl. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige PVC vloeren aan, die zorgen voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse prachtige designs en texturen, zorgvuldig geselecteerd om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, industriële of landelijke stijl met een natuurlijke uitstraling, onze PVC vloeren zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor elke ruimte in uw woning.

Breng een bezoek aan onze exclusieve showroom en laat u inspireren door een overvloed aan mogelijkheden. Onze showroom is zorgvuldig ingericht om u een realistische weergave te bieden van onze diverse PVC vloeren. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor, onze showroom biedt u een unieke gelegenheid om uw ideale vloer te vinden.


Verlijmde PVC Vloeren 

Een plak PVC vloer wordt direct op een egale en gladde ondervloer gelijmd. Dit zorgt voor een strakke uitstraling. Onze eigen vakmensen zijn experts in het egaliseren van uw ondervloer, waardoor de plak PVC vloer perfect geïnstalleerd wordt. Deze methode is ideaal als u op zoek bent naar een vloer met een perfecte afwerking en ideale eigenschappen.

Click Systemen
Met onze hoogwaardige PVC Click vloer haalt u het beste in huis op het gebied van duurzaamheid, stijl en gebruiksgemak. Deze vloeren bieden talloze voordelen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor appartementen en woningen waar egaliseren niet nodig is.

Een click PVC vloer heeft een handig kliksysteem, waardoor de planken eenvoudig in elkaar klikken. Dit maakt de installatie van click PVC vloeren snel en gemakkelijk. Click PVC vloeren zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een vloer die u zelf wilt leggen en indien nodig wilt kunnen verhuizen 

Een van de grootste voordelen van onze PVC Click vloer is dat egaliseren niet vereist is. Dit betekent dat uw woning niet volledig leeg hoeft te zijn en dat u de vloer snel en efficiënt kunt laten plaatsen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlekkeloze installatie, waarbij ze de vloer rechtstreeks op uw bestaande ondervloer klikken.


Persoonlijk, dat maakt ons sterk
Bij Hum Tapijt zetten we ons in voor een persoonlijke en professionele benadering, waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is. Laat ons uw droom van een prachtige PVC vloer werkelijkheid maken. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom en ontdek de perfecte vloer die uw huis transformeert in een uniek huis.

bottom of page