top of page
IMG_2316.JPG
Vloerkleden
IMG_2314.JPG

Ontdek de Wereld van Vloerkleden bij Ons

Welkom bij Hum Tapijt, uw toonaangevende leverancier van vloerkleden van alle grote merken. Laat u betoveren door onze uitgebreide collectie vloerkleden en vind het perfecte stuk dat uw interieur verrijkt. Of u nu op zoek bent naar een modern, industrieel, vintage of Scandinavisch vloerkleed, bij ons vindt u een ruime keuze om aan al uw wensen te voldoen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om vloerkleden op maat te laten maken, zodat u een uniek stuk kunt creëren dat naadloos aansluit bij uw smaak en ruimte.

 

Vloerkleden op Maat - Uniek Creëren

Bij Hum Tapijt geloven we in het creëren van unieke en persoonlijke interieurs. Daarom bieden we u de mogelijkheid om vloerkleden op maat te laten maken. Of het nu gaat om een specifieke afmeting, kleur, patroon of materiaal, onze deskundige vakmensen staan klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen. Naast maatwerk bieden we ook verschillende manieren om uw vloerkleed te festonneren, zoals met garen of een band van diverse materialen zoals stof en leer. Deze afwerkingen voegen een extra touch van elegantie en stijl toe aan uw vloerkleed, waardoor het een ware blikvanger wordt in uw interieur.

 

Kwaliteit en Diversiteit

Bij Hum Tapijt streven we naar kwaliteit en diversiteit in ons vloerkleden assortiment. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken om u de beste selectie vloerkleden aan te bieden. Van hoogpolige tot laagpolige, met geometrische patronen tot subtiele tinten, wij hebben voor elk interieur en elke smaak iets passends. Met onze professionele service en expertise in vloerkleden kunnen we u begeleiden bij het vinden van het perfecte stuk dat uw ruimte verfraait en uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Ontdek de wereld van vloerkleden bij Hum Tapijt en transformeer uw interieur met een prachtig vloerkleed dat uw huis tot leven brengt.

bottom of page